Onze visie

Wij geloven in het online vertellen van verhalen. Wij geloven dat de juiste aanpak wat betreft optimalisatie kan bijdragen aan meer bezoekers en dus aan meer (potentiele) klanten. Wij geloven echter niet in sterke verhalen. Zo gaat het kopen van een paar backlinks of pakketten met daarin juist duizenden backlinks uw website niet helpen om over een langere periode hoog in Google te staan. Anno 2015 is de kwaliteit van een link, mede door bijvoorbeeld relevantie, vele malen belangrijker dan het vergaren van zoveel mogelijk links naar uw website toe. Daarbij kan zoekmachine optimalisatie en/of linkbuilding, afhankelijk van de gekozen zoekwoorden, een (langdurig) project zijn waarbij enig geduld vaak is vereist.

Wij houden van transparantie en wijzen u graag op de risico's. Ook anno 2015 geeft linkbuilding met de juiste aanpak nog altijd prima resultaten. Een krachtig en natuurlijk linkprofiel zorgt voor vertrouwen en dus voor betere posities in zoekmachines. Toch heeft Google al meerdere malen aangegeven het "manipuleren" van zoekresultaten te kunnen bestraffen. Linkbuilding diensten zijn dus ten alle tijden geheel op eigen risico. Daarnaast is linkbuilding natuurlijk slechts een gedeelte van de te verrichten werkzaamheden voor het bereiken van goede posities in zoekmachines. Wanneer wij linkbuilding werkzaamheden uitvoeren proberen we ten alle tijden de risico's te beperken. Dit doen we door o.a. de richtlijnen van Google in acht te nemen.

Onze visie gericht op resultaat bestaat uit een goede, duidelijke en gebruiksvriendelijke website of webshop, de manier van aanspreken van uw doelgroep en het op de juiste manier presenteren van uw producten en/of diensten. Dit is in onze ogen dan ook de basis van waaruit wij onze optimalisatie werkzaamheden kunnen vormgeven eventueel in combinatie met linkbuilding. Daarnaast behoren onze overige diensten zoals bijvoorbeeld online adverteren en content marketing als (directe) aanvulling op het tot stand brengen van stijgende bezoekersaantallen.


Wilt u zelf ook top resultaten bereiken?

Wij helpen u graag op weg om de juiste lezers voor uw online verhaal te vinden. Neemt u vandaag nog contact op met Wex4u zodat we samen de mogelijkheden omtrent de online promotie van uw website, producten en/of diensten kunnen bekijken.