Kunnen we elkaar van dienst zijn?

Wij van Wex4u vertrouwen op onze kwaliteiten en geloven daarnaast ook in samenwerken. Zo hebben we onlangs één van onze partners voorzien van enkele nieuwe (responsive) websites ten behoeve van de verkoop van een nieuw product op de Nederlandse markt. Daarbij voorzien we de nieuwe websites de aankomende periode van de nodige optimalisatie en linkbuilding. Zo "schenken" we onze diensten in deze samenwerking tegen een gedeelte van de winst per verkocht product. Onze partner heeft in dit specifieke geval de investering in het product immers al op zich genomen.

Als u de beschikking heeft over een interessant idee, product of dienst dan biedt Wex4u in sommige gevallen dus ook de mogelijkheid aan om samen te werken. Heeft u een vernieuwend idee, product of dienst? En bent u op zoek naar de juiste online partner om deze nieuwe uitdaging samen mee aan te gaan? Benader Wex4u dan vandaag nog om de mogelijkheden tot samenwerken te overleggen.

Wanneer u ons van zoveel mogelijk bruikbare informatie en/of een concreet voorstel voorziet dan kunnen wij de werkzaamheden en potentie inschatten en zullen wij ons best doen zo spoedig mogelijk inhoudelijk te reageren met uitsluitsel omtrent een eventuele samenwerking.


Wilt u zelf ook top resultaten bereiken?

Wij helpen u graag op weg om de juiste lezers voor uw online verhaal te vinden. Neemt u vandaag nog contact op met Wex4u zodat we samen de mogelijkheden omtrent de online promotie van uw website, producten en/of diensten kunnen bekijken.