Lange termijn resultaten

In het artikel omtrent onze linkbuilding diensten hebben we al kennis gegeven van het feit dat Google bepaalde optimalisatie en linkbuilding werkzaamheden kan bestraffen omdat dit kan worden gezien als manipulatie van de zoekresultaten. Toch is optimalisatie en ook linkbuilding in vrijwel alle gevallen een vereiste om top resultaten in Google te kunnen behalen. Met de juiste aanpak is het dan ook nog altijd goed mogelijk om hoge resultaten in de zoekmachines te bereiken.

Het eenmalig kopen van een of twee links losse links of pakketten met daarin duizenden links naar uw website of webshop zal uw website of webshop niet helpen om op de lange termijn hoog in Google te staan. Het kan best voorkomen dat (spam)links een nieuwe website of webshop snel hoog doen laten ranken maar een website of webshop zal in dit soort gevallen vaak een snelle terugslag in de zoekresultaten kennen waardoor de website of webshop wellicht maar een korte periode goede resultaten zal boeken.

Wex4u probeert zich altijd te richten op de lange termijn resultaten door een handmatige aanpak welke volledig is gericht op relevantie wat betreft onderwerp en andere belangrijke actuele aspecten van optimalisatie en linkbuilding. Wilt u weten of Wex4u ook voor uw website of webshop lange termijn resultaten kan behalen? Neemt u dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.


Wilt u zelf ook top resultaten bereiken?

Wij helpen u graag op weg om de juiste lezers voor uw online verhaal te vinden. Neemt u vandaag nog contact op met Wex4u zodat we samen de mogelijkheden omtrent de online promotie van uw website, producten en/of diensten kunnen bekijken.