Zoekmachine optimalisatie

Het optimaliseren van uw website zodat deze goed gevonden kan worden door zoekmachines zoals Google.

Meer over zoekmachine optimalisatie

Online adverteren

Adverteren op Google of adverteer ik op andere bekende en doelgerichte websites? Of kies ik voor een combinatie van beide?

Meer over online adverteren

Content marketing

Het op de juiste manier vertellen van uw verhaal is erg belangrijk. Kort en bondig maar moet toch voldoende informatie bevatten.

Meer over content marketing
Conversie optimalisatie

Het binnenhalen van een bezoeker is de eerste stap maar een bezoeker is nog geen klant. Met conversie optimalisatie spreekt u uw doelgroep op de juiste wijze aan.

Meer over conversie optimalisatie

Linkbuilding

Het opbouwen van een sterk en betrouwbaar backlinkprofiel bewijst nog altijd keer op keer haar toegevoegde waarde. Bekijk onze diverse linkbuilding opties eens.

Meer over linkbuilding

Social media

Op de verschillende social media zijn dagelijks vele gebruikers online. Deze grote gebruikers aantallen bieden natuurlijk prima mogelijkheden om te adverteren.

Meer over social mediaElk bedrijf een unieke aanpak

Elk bedrijf is anders. Het is dan ook belangrijk om op een efficiente manier te kijken naar hoe we uw doelgroep online het beste kunnen bedienen. Welke uit te voeren werkzaamheden het beste aansluiten bij uw bedrijf, website, product en/of diensten zal dan ook afhankelijk zijn van verschillende factoren waaronder bijvoorbeeld de huidige staat van uw website of webshop. Heeft u nog geen idee welke diensten met bijbehorende aanpak op uw bedrijf van toepassing zijn? Neem dan s.v.p. contact op. We helpen u graag op weg door u vrijblijvend te informeren over onze op maat oplossingen.


Wilt u zelf ook top resultaten bereiken?

Wij helpen u graag op weg om de juiste lezers voor uw online verhaal te vinden. Neemt u vandaag nog contact op met Wex4u zodat we samen de mogelijkheden omtrent de online promotie van uw website, producten en/of diensten kunnen bekijken.